dilluns, 20 d’agost del 2007

La vida dels altres (HGW XX/7)

Avui hem anat a dinar a un restaurant coreà i després m'ha agafat la dèria de llogar una pel·lícula de video. En tinc moltes de pendents.
Després de fer un repàs a la llista del video-caixer (alfabètica) he parat en aquesta i no he volgut mirar més.
Ens ha agradat a tots tres, això que tenim gustos molt diferents. Trobo que t'identifiques amb el personatge malgrat el seu treball i els seus ideals. Darrera l'uniforme de l'Stasi s'amaga un home sol i sense vida, només subjecte a la disciplina del partit. Bé, no tinc ganes de comentar l'argument que m'enrotllo molt.

4 comentaris:

Lucía Solís ha dit...

Holar Bruguers,
A mi em va encantar aquesta peli. De fet, vaig fer una entrada al meu bloc http://luciasolisc.blogspot.com/2007/02/sonet-per-un-bon-home.html

garmir ha dit...

Hola:
Eiiii, tens que passar-to molt bé aquests dies i estar preparada per el 27.
Una salutació.

Anònim ha dit...

Hola Bruguers. No he vist la pel.lícula.
A mi, m'encanten les pel.lícules d'acció i aventures. Seran simples però són les que més em distreuen i em fan desconnectar de tot. I encara que sembli mentida, m'encanta les pel.lícules de Lara Croft; no m'hi sento identificada però m'agradaria ser com ella: guapa, intel.ligent, atractiva, valenta, aventurera.......ja,ja. No existeix aquest personatge a la vida real. M'agraden també les pel.lícules històriques perquè em fan pensar.

Anònim ha dit...

A mi m'agraden les pel.lícules d'aventures i acció; són les que em distreuen més tot i que les històriques no em desagraden gens perquè et fan pensar.
Aquesta pel.li en concret no l'he vist i per tant no puc donar la meva opinió.