divendres, 8 de juny del 2007

Ahir vaig assistir a una xerrada-col·loqui al Centre Frederic Mompou adreçada a dones més aviat grans que encara no han donat el pas de navegar per internet. Explicaven a l'audiència que és més fàcil del que es creu i el fet de que se li pot treure un bon rendiment. Des de llegir un diari gratuitament, passant per fer la compra a qualsevol super, informació de salut, viatges, fer amics... En fi, el que et puguis imaginar.
Jo sóc usuària des de fa anys però en aquestes xerrades sempre trobes alguna cosa interessant, ahir vaig conéixer d'un web que em va sembla super interessant www.donesenxarxa.cat
Avui donant un "passeig" per aquest web, he vist que potser podria aportar alguna cosa (encara que sigui conversa) el problema és que no se ben bé com fer-ho.
Aquest "blog" (en català suposo deu ser bloc) l'estic construïnt. Veurem que surt!

3 comentaris:

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Benvinguda al món dels blocs (en català bloc)
Ánims i molta sort en aquesta nova aventura

Carme Sànchez Martín ha dit...

Me n'alegro molt que t'hagis animat. Una abraçada cibernètica!!!

Amparo ha dit...

Hola! Soc Amparo Bernad, la dona que us va donar la xerrada a Castelldefels.
Primer de tot, felicitats! Estic encantada de que t'hagis animat a fer un bloc. Si sempre que parlés en públic fos tan efectiu em dedicaria a fer xerrades per la pau mundial ;-)
En quan estigui llesta la web “Dones en Castelldefels en xarxa” t’enllaçarem.

Tens raó, en català els diaris es diuen blocs. T’aconsello que entris en aquesta web: http://www.catablocs.net/ Es un bloc de blocs escrits en català. Fins i tot podràs incloure el teu i veuràs la de visites que tindràs.

Benvinguda de nou a la xarxa! Espero que col•laboris molt amb “Dones en Xarxa”. Des d’ara mateix ja ens pots fer arribar qualsevol cosa que creguis interessant de Castelldefels. I si pertanys a alguna associació o entitat, encara millor: donesenxarxa@donesenxarxa.cat

Una abraçada