dijous, 28 de juny del 2007

COSES MEVES

Avui tinc un dia...

Em desperto amb la notícia de que la noia que ha tret millor nota de la selectivitat és la Berta Cusó. Possiblement no us dirà res aquest nom, però és una brillant alumna de Súnion ICC. Podrà fer la carrera que vulgui i on vulgui. Ha triat arquitectura tot i que no descarta fer, també, filosofia. La seva mare es mestra i el seu pare actor.
És protagonista de la portada i de les pàgines 31 i 32 de La Vanguardia conjuntament amb els millors de Tarragona, Lleida i Girona. També el noi núm 1 d'Espanya.
Per mi és important aquesta notícia, ja que Súnion és l'escola que vàrem triar per la meva filla. Ella no és una estudiant tan maravellosa com la Berta, tot i que ha acabat prou bé la secundària, però el que si puc dir amb rotunditat es que a Súnion els nois i noies han de treballar molt i de vegades la puntuació és realment baixa. En aquesta escola no només s'imparteixen classes, els dónen cultura i educació. Més a favor de la Berta.
Després sento la notícia de que el Molt Honorable ha parlat . Ha decidit que demanarà el traspàs de Rodalies Renfe. Sempre l'encerto!!! Fa uns dies escribia que no trobava oportú parlar de traspasos fins que la inversió estés feta i les obres acabades (coincidia amb el Sr. Montilla) i ara resulta que jo segueixo pensant el mateix i el Govern ha canviat d'opinió. I dic, és un mal assumpte: El "Gobierno" no executarà les obres en els terminis establerts ni deixarà anar tots els diners mai a la vida. Si els dóna i després els catalans demanen la transferència què? l'hauran pagat "ells" i no ho gestionaran com si en el concepte "ells" no figuressim tots els catalans amb el pagament d'impostos.
Ahir en el Congrés dels Diputats representa que s'havia d'homenatjar a les víctimes de l'atemtat al Líban. Dic representa ja que, com és habitual, els protagonistes són els retrets, insults i el "tu més" Que pesat és el PP sempre intentant treure rèdit dels morts.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Súnion no és l´acadèmia que hi ha a l´Av. Josep Tarradellas?.és un bon centre, jo hi vaig sovint al costat a la seu de ASC (la mútua).

Renfe, que es pot dir de RENFE que no haguem dit fins ara, en fi..........

Bruguers ha dit...

Hola Garmir,
Si, és on tu dius. El nom sencer és "Súnion, Institució Cultural Catalana" És una Escola d'ESO i batxillerat atípica i les famílies que portem els nostres fills allà és perquè combreguem amb l'ideari de l'escola: Laic i català. Rarament hi ha gent que hi vagi per proximitat (tot i que és requisit per entrar-hi ja que és concertada) Si els nois i noies aprofiten tot el ventall de possibilitats que ofereix aquesta escola, almenys fins als 17/18 anys els podem garantir una bona educació. Després ja...
Jo també vaig sovint a ASC a buscar les pesadíssimes autoritzacions.
Faig molta publicitat però es que m'agrada molt i la meva filla i va molt contenta.
Espero que estiguis animat.
Salutacions.