divendres, 22 de juny del 2007

Renfe

Avui ha estat un altra dia caótic.
Aquest mati, a les 7,30 h per la ràdio donaven la notícia del descarrilament d'un Euromed, per sort sense passatgers, entre Viladecans i El Prat.
Ara llegeixo a El Periódico digital que la línia C2 de Gavà a Barcelona estarà tancada tot el cap de setmana. Bona revetlla de Sant Joan, si senyors! per qui tenia pensat desplaçar-se amb els suposats reforços previstos per RENFE (anunciats amb "platerets i bombo") en aquesta senyalada festa. Tots en cotxe i compte amb la beguda!
Ja fa molts mesos que estem enfadats i per això, ara, el que no hem de fer els catalans, és demanar el traspàs de rodalies. El que hem d'exigir és que per part del Ministerio corresponent (que paguem entre tots ELS ESPANYOLS) s'arreglin tots els desperfectes. Quan tot, tot, tot funcioni, aleshores serà quan hem de solicitar el traspàs i gestionar les rodalies des d'aquí. Si es fa ara, els ciutadans de mala memòria culparan al Govern català de tots els mals de RENFE al cap de pocs dies del traspàs.
Mentres tant tenim tres opcions: No agafar tren, No pagar o empassar-nos tot el que vulguin

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
RENFE és una vergonya, Sants-Gavà que es fa en 15 minuts, ho feia molts cops en una hora i tancant els ulls de com anava prensat de gent als vagons.
RENFE es l´Estat espanyol a Catalunya, dóna una tracte colonial als usuaris. Peró per altra banda RENFE és una auténtica fàbrica de nacionalistes catalans, en el seu menyspreu cap als catalans, fa nèixer l´ideari nacionalista en moltes persones.