dimarts, 28 d’agost del 2007

Bé, estic bé

Quin club de fans més xulo que tinc !!!. Els artistes el voldrien per ells. Gràcies a tots pels ànims i suport que m'heu donat.
Avui ha estat el meu segon dia de la nova feina però en realitat és com si hagués estat el primer ja que ahir només van ser presentacions i xerradetes diverses. Ja he vist que no és fàcil perquè m'esperen un parell de mesos de parlar per telèfon (i deixar-los contents), atendre personalment (i deixar-los contents) i teclejar ordinador (i no equivocar-me) tot alhora... i com diu el tòpic "cada persona és un món" però bé, crec que sóc comunicativa i el que m'he de proposar és que quan acabi la paciència tornar-la a començar.
Aquest matí per no atabalar-me, abans de sortir de casa m'he pres una pasti tranquilitzant (fluixeta) i m'ha donat una son i una relaxació que la meva nova companya m'ha dit que m'envejava la seguretat que tinc en mi mateixa (no he rigut de pur miracle)
Si demà no acabo molt tard donaré una ullada als vostres blocs per posar-me al dia, però ara estic fent macarrons per demà dinar. Jo no dino a casa però el meu marit i la meva filla si, per tant... Visca la conciliació laboral i familiar!!!!!

5 comentaris:

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Prova superada! Demà més i l'altre i l'altre...
Que surtin bé aquest macarrons.
Bona nit

garmir ha dit...

Hola:
Me´n alegro moltissim que anès bé.
Veus dona, tot anirà bé.
Respecte al tranquilitzant jo també el prenc ordenat per la doctora i a mi no em fa son, gracies a aixó davant tensions , ho supero.
Felicitats i endavant.

Montse ha dit...

M'alegro que tot vagi, bé, però no t'amoïnis tant, perqué segur que ho faràs bé.
Ara has d'esperar un temps per veure com van les coses i de que va la gent.
I si visca la conciliació laboral i familiar que tenim a aquest país!!

Salva ha dit...

Hola Bruguers,
T' ha anat bé i jo no tenia cap dubte de que així seria.
Apa! i demà, sense la pastilleta.

Brie ha dit...

Felicitats!! començar una nova feina mai és fàcil (al menys, per mi!). Jo vull fer-ho aquest setembre...
Molta sort!!