divendres, 24 d’agost de 2007

SALVEM MONTSERRAT !!!!

Avui he rebut un e-mail que m'ha semblat interessant de divulgar i aquesta és una gran finestra.
No conec als que han promogut aquesta moguda, però tot el que es pugui fer per salvar natura i cultura em sembla poc. Per tant sigui qui sigui el que ho ha tirant endavant, té el neu suport.

El correu diu així:

"La marea de l'especulació urbanística ja ha arribat a la muntanya de Montserrat, símbol de la naturalesa i la cultura del nostre país. A Collbató, als peus de la muntanya, l'Ajuntament ha aprovat inicialment la requalificació de 21 hectàrees de sòl agrícola per construir-hi un gran polígon amb més de 140 naus industrials que podran acollir activitats altament contaminants. Tot això, en uns terrenys que limiten amb el parc natural de Montserrat i la zona d'especial protecció de les aus (ZEPA) Roques Blanques-Montserrat-Llobregat de la Xarxa Natura 2000. Tot per satisfer la voracitat financera dels empresaris "amics del Partit".
A Collbató, poble de 3.500 habitants, ja s'han recollit més de 1.200 al·legacions contra el projecte de zona industrial. Diverses entitats han posat en marxa la recollida electrònica de signatures per mostrar el nostre desacord amb una especulació que atempta contra el Patrimoni de tots.
Si t'estimes Montserrat, si creus que el futur no és destruir el territori, fes clic a l'enllaç, signa amb nosaltres i envia-ho a un amic/amiga. Són 20 segons. Gràcies
."

http://correo8.telefonica.net/cp/ps/Mail/ExternalURLProxy?d=telefonica.net&u=josepestrade&url=http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat&urlHash=-2.793947920230577E21

4 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Jo recordo dels meus temps d´anar a L´Ateneu Barcelonès que m´arribaven cartes de L´abadia de Montserrat per ajudar-la, quan podia ho feia anant.
Montserrat és un simbols de Catalunya i entre tots l´hem de protegir.

Montse ha dit...

Fins i tot, es volen carregar Montserrat, quina vergonya!!, el símbol de Catalunya, em sembla que s'està arrivant massa lluny, salvem l'abadia de Montserrat!!!

garmir ha dit...

Hola Bruguers:
Que demà tinguis un excel.lent primer dia de feina i que siguis molt feliç.

Bruguers ha dit...

Moltes gràcies Garmir. Els nervis se m'estan menjant. Només de pensar que seré el centre de totes les mirades... uff
Ja t'explicaré.