dissabte, 8 de setembre del 2007

S'acosta la Diada Nacional de Catalunya...

Qui diu que la identitat no interessa, vol dir que a ell o ella li interessa una altra identitat.

J.Ma. Terricabras

6 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Catalunya és una nació, i qui no es vulgui enterar té un greu problema, que en el seu dia , li impedirà governar Espanya (ho dic per el Rajoy).

Montse ha dit...

Parlant d'identitat, jo abans que tot em considero Catalana, és amb la cultura que m'identifico, i quan em preguntan d'on sóc, sempre contesto de Catalunya, no m'agrada dir d'Espanya.
Respecto totes les opinions, però jo ho sento així.

Brie ha dit...

Tengo que confesar que cada año miro cuando cae el día 11 pensando en los puentes y tal, más que en su significado... pero es que hago lo mismo con la navidad y la semana santa... ¿qué me está pasando? :D

civisliberum ha dit...

La frase d'en Terricabras es ben certa.

Salva ha dit...

Crec que s' esta perden tot el que és identitat col·lectiva i cada vegada es va més a la identitat individual millor dit interessos individuals). La gent ja no té tants ideals, encara que a vegades em sorprent gratament.

Anònim ha dit...

En Terricabras té molta raó.
Els dos pilars bàsics d'un poble són la terra i la fe. La romanització ens va donar indirectament la llengua i el cristianisme ens va donar una manera de ser. Voler negar o oblidar-se d'això és ser molt simple i de les simplicituts no s'aconsegueix res de bo.
Visca Catalunya i visca els Països Catalans!!