diumenge, 2 de setembre del 2007

De compres

Una vegada comprades les coses bàsiques, passejo una miqueta i, de sobte, quin espectacle de flascons!!! Quina decoració!!! Quina barreja d'olors més encertada!!! Quin festival de llumetes al·lògenes!!! Sembla que siguis cridada a entrar des de la porta.

Fa dies que li dono voltes a la idea de comprar-me potingues de l'eterna juventut. Vull enganyar-me a mi mateixa. NOOOOO!!! Se perfectament, ho sé, de veritat , que el tema les cremes anti-aging, efecte lifting, esculpidores de rostre, etc. son un "placebo" com tants d'altres.

El cas és que no n'he comprat una, ni dues, sinó TRES.

A més a més no eren unes cremes qualsevols, no, són cremes d'alta gama. La dependenta m'ho ha repetit mil cops perquè m'entrés en el cap. La de dia, la de nit i una específica per les bosses dels ulls. També m'ha recalcat que "en aquestes edats ens hem de cuidar especialment ja que la cosa sempre va a pitjor" L'he mirat volguent dir: "Tu que sabràs si no tens més de 25 anys"
La puc haver mirat de la manera que sigui, però la noia m'ha endossat 3 boniques cremes de no tan bonic preu i jo més contenta que ningú, he sortit de la bonica perfumeria.

He arribat a casa m'he tancat al bany, m'he dedicat a mi mateixa una horeta: Dutxa, llet netejadora de cara, tònic, l'específic dels ulls (són uns pegats que representa relaxan) la crema de dia (vitamica C) m'he assecat el cabell i... tatxan!!! No tinc ni idea si això funciona per la pell, però el que està clar es que m'ha funcionat pel cap. He sortit del bany sentint-me de conya i amb ganes de fer coses.


A partir d'ara creuré més en les cremes. És qüestió de fe.

10 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Si et preocupes per el teu aspecte, bon senyal, senyal de que tens il.lusió per les coses.
Com diu L´oreal :"por que yo lo valgo".
Has fet bé, el cas es sentir-se be, la meva tieta fa com tú, quan entra a una perfumeria la compraria tota, jo li dic que un dia li muntaré una perfumeria, en canvi la meva mare diu que ja és prou guapa, que no es gasta res en pefumeries, aixó va a gustos.

Les senyores i les pefumeries, quin magnetisme jijiji.

Anna ha dit...

jo nomes vaig veure la part de l'alegria al entrar a casa amb les tres cremes i el necesser (mida avió)de color blau.
Tot el ritual me'l vaig perdre..

Montse ha dit...

jo intento posar-me cremes, i cuaidar-me , però no sóc gaire constant, ara bé, m'agrada veure com amigues, que tinc, que es cuiden molt, i es pinten reconec que estan molt guapes, però las que no tenim costum.
Anims

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Mira, si t'ha servit per posar-te en marxa benvingudes siguin les cremes. Llàstima que posar-se en marxa sigui tant car, oi?

Brie ha dit...

A mi me encantan los potingues, no lo puedo evitar... y el efecto que causan en mí es tirando a nulo, pero me sube la autoestima :D ¡di que sí!

Lucía Solís ha dit...

Jo sóc una addicta a la cosmètica. No puc passar per davant d'una perfumeria sense aturar-me a veure les novetats i si hi entro surto amb algun potingue. Els primers dies sóc molt metòdica després baixo una mica el nivell però cada dia m'hi poso les cremes.
Ens hem de donar capricis!!!

Carme Sànchez Martín ha dit...

Jo en faig servir unes quantes... m'agrada la sensació fresca i les olors que en desprenen... a temporades ha estat l'única acció que feia per mi..., i estic convençuda que tenen un efecte més psicològic que físic, però jo les recomano!

Montse ha dit...

Com et va a la feina, ara que et cuides tant??
JA, JA, es broma, però la pregunta es de veritat, com et va?

Bruguers ha dit...

Carai, gràcies a tots i totes pels comentaris, estic ufana (paraula poc utilitzada però que m'encanta).

Montse, la feina em prou bé. Estic aprenent. Ara que no em sent ni em veu ningú, et diré que la feina és en un centre docent per tant avui s'han despertat totes les famílies amb la dèria d'apuntar als fills a idiomes, informàtica, repàs...ja se sap tothom s'ha reincorporat al treball i és difícil conciliar, al marge de les necessitats educatives que també hi són.

LA TERÀPIA DE LES CREMES UN ENCERT, FEIA TEMPS QUE NO EM MIRAVA TANT AL MIRALL. LA CARA ÉS LA MATEIXA PERÒ LI POSO TANTA FE QUE NO M'HO SEMBLA :D

Salva ha dit...

Hola,
es un gustazo el darse un regalito de vez en cuando. Yo sigo esperando el 6 en la primitiva para darme el mio.