dimarts, 15 d’abril del 2008

¿Paridad o paridas?

¿Quién es más inteligente, el hombre o la mujer?
¿De qué hombre y de qué mujer hablamos?

7 comentaris:

Pere Tor ha dit...

L'imatge del Sr. Zapatero rodejat de les noves ministres, és si mes no peculiar. Val a dir que es tota una novetat la quota d'igualtat ministerial a la que s'ha arribat. Com a representat del sexe masculí no diré si ho trobo bé o no, perque no voldría caure en él políticament incorrecte, valgam deu!. Ara l'imatge de la Carme Chacón pasant revista a una companyia de soldats, es impagable.

Montse ha dit...

Jo ja no sé que pensar, després del que vist.
El que m'indigna més es que la senyora Alvarez, després de que s'ha rigut de tots els catalans, segueixi portant el mateix Ministeri, ho trobo un insult.
Que el senyor Bermejo, que és un cínic, segueixi a justícia.
I bé, que més a dir el Viva Espanya, que ens ho tenien guardat.

Ei, passa pel meu blog, aquesta setmana, i digue'm alguna cosa, que vindrà molta penya, i ens ho passarem tope guay.

Pere Tor ha dit...

Bueno si de igualdad se trata, yo ya tengo el cupo más que cubierto.
Veamos porqué. En mi casa hay tres mujeres (no se me asusten que ahora lo explico), mi mujer, mi hija y mi madre. Y de caballeros solo estamos yo y mi perro. Por lo tanto, cuando se ponen de acuerdo las tres, ganan por mayoria aplastante. Por lo tanto en casa "muts i a la gabia".
Y cuando llego al trabajo resulta que mi jefa es mujer y la jefa de mi jefa también. Por lo tanto creo que cumplo con creces la ley de igualdad. ¿No os parece?.

Bruguers ha dit...

Comentar-vos que jo estic a favor de la discriminació positiva però no de forma general.
Crec que per col·lectius desfavorits o de difícil incorporació al mercat laboral ha de ser-hi per evitar més injustícies de les habituals. Ara bé, en càrrecs de responsabilitat màxima ha valdre el curriculum i l'experiència (mínim que demanen en qualsevol entrevista de feina) de LA PERSONA.
Mai la fidelitat dins d'un partit polític ha de ser premiada amb un càrrec dins del Govern de torn.

Unknown ha dit...

Tiene toda la razón peretor. La imagen de la ministra embarazada, pasando revista a las tropas es digna de una portada...de The Sun por lo menos.
Esto de poner mujeres por un cupo, es una estupidez como la copa de un pino. Yo quiero la gente preparada, el sexo no me importa. Y anda que la Bibiana.
Besadetes.

FRANCESC CAYETANO ha dit...

La Bibiana es una persona con gran bagaje dentro de las políticas de igualdad y el feminismo a pesar de su corta edat... Un voto de confianza, please

Bruguers ha dit...

Francesc,
Jo no parlo de ningú en concret. La Bibiana em mareix el mateix respecte que la Carme Chacón o, si m'apures José Bono. L'edat de vegades no és sinònim de sabiesa ni de tonteria.
En el meu post només volia fer referència a que no s'ha de formar un govern de "tants" homes i "tantes" dones. Ha d'ésser un govern de persones brillants: dones, homes, joves, grans...