dissabte, 13 de setembre del 2008

Com piquen !

Aquest estiu ha arribat a Castelldefels el famós i mediàtic mosquit tigre

No me n'he pogut escapar. Un dia de juliol vaig llevar-me amb tots els peus picats. Has de tenir una bona força de voluntat per no gratar-te fins fer-te sang. A dia d'avui encara tinc cicatrius.
Durant el mes d'agost van decidir picar-me les cames (els peus ja no els interessava) i encara feia més picor!! Més força de voluntat.
Vaig saber que piquen a través de la roba.
Ahir em vaig llevar que semblava l'unicorn. Una super picada al mig del front. Lletja, lletja, lletja, però amb una cosa bona: No fa picor!! És com si m'hagués donat una trompada i portés la "banya"
A la feina algunes companyes em preguntaven si havia caigut. Al dir-lis que era una picada de mosquit tigre al·lucinaven i donaven gràcies pel fet de viure a Barcelona ciutat (?)
Més tard me n'adono que la grossa i greu la tinc al coll, per sota de l'orella. Cada cop se m'imfla més i em fa més picor i del picor passem al mal i m'espanta una mica.
Telefono al meu cunyat que és farmatèutic i em diu que no vagi al metge ni compri cap "potingue" a la farmàcia que no hi ha res a fer i només gastaria diners. Em diu que a les farmàcies estan venent tot l'stock que tenien d'antihistamínics davant la desesperació de la gent per paliar les picors. Em recomana que agafi un drap i el mulli amb aigua bén calenta i me l'apliqui a les picades, que notaré de seguida com es desimflama.
No li faig cas (no sé per què pregunto) i quan arriba el meu marit de traballar marxem a un centre mèdic. El metge ens diu que necessito prendre unes pastilles antihistamíniques perquè d'aquesta manera paliaré els efectes i posaré barrera a altres picades. També em dona una pomadeta per no tenir tanta picor.
En definitiva: Anem a la farmàcia a rebaixar-lis una mica més l'stock (la pomada la tenien esgotada i van canviar-me la marca) i rebaixar a la vegada el meu moneder (18,70€) per la picada del coll. El farmacèutic ens comenta que cada cop hi ha més mosquits tigre al Baix Llobregat i que s'haurien de fumigar els municipis. He sentit a dir que a Castelldefels ja ho han fet un cop però que no és efectiva ja que té una durada d'uns 10 dies.
Avui m'he llevat molt més bé. Cap picada nova i les d'ahir controlades.
Deuen anar bé els medicaments? Definitivament crec que sí.
El mosquit tigre està patrocinat per algun laboratori farmacèutic?
Podriem crear una llegenda urbana com la dels polls que apareixen sempre a l'inici del curs escolar justament després d'ésser anunciades les "noves" locions per TV.
Quin mals pensaments! Això no pasa!

8 comentaris:

Montse ha dit...

Ei al meu germà el va picar, i va tenir que anar a l'ambulatori, i li varen injectar una antiestaminíc, al pobre se li va quedar el braç ben inflat.

Pere Tor ha dit...

Aquest estiu ha sigut la ostia!.
Durant les vacances vaig estar a la comarca del Garraf, a Canyelles i allá hem estat atacats per la mosca negra.
És una mosca aparentment inofensiva, petita, fosca, quan et pica no te n'enteres, però quan han passat unes hores. Ostres si que te n'enteres.
I atenció la picada és molt semblanta amb la del mosquit tigre.
Vigileu de no confondre-les.
Soposo que les pluges intenses de Maig han tingut alguna cosa a veure amb el tema dels insectes d'aquest estiu.
Repetiexo aquest estiu ha sigut molt dolent amb el tema de les picades, em comenten des de Sitges que allá també han tingut moltes picades aquest estiu.

Unknown ha dit...

Menos mal que yo no tinc mosquits, y aixo que vic al camp, millor dit al hort. Mira, tots el finals de primavera, tirem una cosa per als tarongers, els arruxa una maquinaria pa la mosca y demes malaties. Y son les bones hores que no tenim mosquits, aixo si, les chicharres a Deu grasies canten fort.
Malegre que estigues de bon anim.
Y perdona que escriga malament, pero en fa ilusió.
Besadetes.

Francesc ha dit...

Això dels mosquits fa molta mandra i fàstic. No has provat eixos aparells elèctrics antimosquits? Que et vaja millor amb les picades. ;-D

garmir ha dit...

Hola:
Jo treballo a la falda del Tibidabo, i a un company de feina li va picar al peu, se li va fer com una bota, no podia caminar i la feina que va tenir per sortir de la feina i anar al ambulatori.
Edmón.

Bruguers ha dit...

Hola a tots i totes !

Montse: A un cunyat meu també el van injectar per no poder-se ni posar les sabates. El segueixen picant.

Peretor: També estic convençuda que m'han picat mosquetes negres ja que de mosquits no n'he vist ni un. Tot i així el metge i el farmatèutic ténen clar que és el mosquit tigre. No ho sabré mai, però carai quina picor que fa.

Blumun: Primer de tot, no escrius malament, escrius tal com saps igual que jo. De mata mosques i mosquits en tiro bastant i penso que morirem tots ofegats i els insectes seguiran vius.

Francesc: També tinc aparells elèctrics però han agafat el gust per la meva persona. Al meu marit i a la meva filla no els piquen. Són selectius.

Garmir: M'alegra tenir comentaris teus ja que sé que és difícil per tu veure el meu bloc. Està bé que diguis que a Barcelona hi ha mosquits (o mosquestes) ja que les meves companyes de feina diuen que no. Tant de bó no en tingués ningú.

Salutacions per tothom.

Què t'anava a dir ha dit...

Jo no h'he vist cap. Però clar a les meves cames peludes ja no hi volen anar. No són tontos. A la dona si que li piquen, però jo sóc massa lleig per ells. Són del morro fi.

Unknown ha dit...

I jo que em queixava perquè aquest any em picaven un munt de mosquits! M'estimo més aquestes picades que les que expliqueu. Quina por.