diumenge, 28 de setembre del 2008

Estic llegint:

Al bell mig d'una Catalunya assolada per l'epidèmia de pesta negra més devastadora de la història, la bellesa d'una reina, Elionor de Portugal, esposa de Pere III el Cerimoniós, sobresurt per damunt de totes les desgràcies. En aquell any turbulent, 1348, el recinte sagrat del monestir de Poblet acollirà els reis en una visita que es veurà envoltada pel misteri i que comportarà greus conseqüències a tota la comunitat.

Set segles després, rere els murs on descansen les despulles dels reis catalans, s'amaga encara un secret mai revelat: el manuscrit d'un jove mestre escultor, Aloi de Montbrai, que amenaça de capgirar la història tal com la coneixem fins ara.

Dos joves historiadors de la Universitat de Barcelona lluitaran per treure a la llum una informació guardada amb zel durant molt de temps. Perseguits per les poderoses forces que volen preservar els secrets de la reina, l'Enric i la Beatriu descobriran que la història pot ser manipulada i que la passió també ens pot conduir cap a l'obscuritat.

Aquesta és la sinopsi del llibre que em té atrapada.

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Escolta, m'has fet unes ganes boges de llegir aquest llibre. Salutacions.

Anònim ha dit...

Es bo bo ? a mi em va agradar molt et dare la terra de chufo llorens,
m'agraden els llibres que t'atrapen de principi a fi,
a veure si algu ha llegit aquest llibre el que tu recomanas i ho comenta,maria

Bruguers ha dit...

Maria, m'apunto la recomanació per quan acabi aquest.
Gràcies per la visita.