dimecres, 3 de setembre del 2008

Sense títol

Ha començat setembre i com ens recorda continuament "un conegut magatzem" és l'hora de tornar a l'escola.
Tornarem a parlar, els que tenim fills, de l'educació impartida a les aules. Parlarem de que el jovent en general no se sap comportar ni a casa ni a fora. Direm que s'han perdut les bones maneres. Que el nivell d'exigència s'ha abaixat molt. En definitiva que tant pares com mestres no fem la feina ben feta.
Entre tots estem formant cavernícoles d'última generació.
Crec que ser maleducat (jove o gran) actualment és plus de notorietat. Si ets incívic i prepotent ets respectat ja que cap persona, i dic persona, et planta cara per por.
Actualment et trobes amb gent que no saluda ni a l'ascensor. Veïns que et veuen per l'escala i t'ignoren. Altres et deixen anar la porta als nassos. Ni un simple "gràcies" per res.

Gent que ja no és a l'escola i possiblement ténen fills i filles per educar.

Sents crits, renecs i llenguatge agressiu en qualsevol lloc.
Què pots esperar?
El transport públic, mereix capítol apart, veus un nombre considerable de persones de qualsevol edat i condició que no respecta les normes mínimes de convivència. Posa les sabates al seient del davant (alguns els peus directament) i encara s'emprenyen si les fas treure. Adolescents i joves que es posen entre vagons del tren per poder fumar tot el camí. Mòbils utilitzats com Mp3 deixant anar música a tota pastilla (no fan servir auriculars)


Avui mateix he llegit a la premsa que ahir un grupet va agredir al conductor d'un tramvia de Barcelona per cridar-lis l'atenció perquè fumaven porros. No cal dir que van guanyar ells.

Quina feinada hi ha per fer!!

1 comentari:

Francesc ha dit...

Això de l'incivisme, malauradament, anirà a més. <:(