dissabte, 9 de juny del 2007

M'han visitat!!!


Estic encantada, avui he rebut la primera visita. No serà per l'atractiu d'aquest bloc? Des de primera hora del matí que vaig fent proves per veure si trobo una estètica i estructura que m'agradi, també canviaré el nom... o no. Vaig saltant de bloc en bloc per agafar idees. No trobo res en català (deu ser normal)


He mirat el perfil de la persona que m'ha visitat i he vist que li agrada escriure, a mi també però sempre m'ha fet "cosa" penjar res a la xarxa. Tinc un bon sentit del ridícul però no descarto fer-ho.


La imatge que he penjat és la que es va crear per la conmemoració del 'Dia de la Terra' M'he propossat ésser sostenible i divulgar-ho tot el que pugui. A casa som reciclaires (bona paraula) tot i l'esforç que comporta.

1 comentari:

FRANCESC CAYETANO ha dit...

M'alegro d'haver estat la primera visita. La veritat és que t'he trobat de casualitat visitant el bloc de la Carme Sánchez....
A mi m'agrada el format del teu bloc (sembla pergamí), li dona un aire autèntic...
T'he posat en el meu bloc com a bloc d'interès. Espero que no t'importi.
Si el visites veuràs que hi ha de tot una mica. I també català i castellà. Jo també sóc nou dintre d'aquest món (només porto un mes i no em puc dedicar tot el que voldria).
Doncs, res. Benviguda de nou