diumenge, 20 de gener del 2008

Taller de Civisme

Fa mesos vaig adherir-me al Pacte pel civisme de Castelldefels en el qual em comprometia a fomentar el civisme i el bon ús de l'espai públic del poble. Em va semblar una tontada ja que si ests educat i net no sé quin pacte has de signar, però ho vaig fer per alló de ser participativa.
Ja no ho recordava i ahir vaig rebre per correu una circular de l'Alcalde, Sr. Antonio Padilla, dient que durant aquests mesos han estat recollint les adhesions tan de persones com d'entitats i estudiant les propostes. Manifesta la satisfacció per l'acollida. M'agradaria saber el nombre d'adhesions que han tingut.

Dit això, el proper 26 de Gener a les 10 del matí, en el Centre Cívi Frederic Mompou se celebrarà un taller participatiu sobre el civisme que, segons diu l'Alcalde, servirà per elaborar un Pla d'Acció del Pacte. Al cap de tants mesos encara s'ha d'elaborar un Pla.
M'he inscrit al taller ja que segons, l'Alcalde, la meva aportació també serà important i així entre tots FAREM UNA CIUTAT MILLOR I ON TOTES LES PERSONES QUE LA GAUDIM ENS POGUEM SENTIR CÒMODES.
Si voleu tafanejar us deixo l'enllaç.
Aquests temes els trobo tan obvis que em costa creure en l'efectivitat de les xerrades. La pedagogia és important però tenint en compte de que les persones incíviques no hi aniran, els assistents donarem voltes i voltes sobre un tema que ja el portem a terme.

7 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Bruguers:
Perdona que t´escrigui per un altre tema, em vas comentar que estaves desencisada per la feina que tenies, a la web d´aquesta regidora de govern de Castelldefels hi ha un enllaç a la dreta sobre ofertes de feina a Catelldefels, igual et serveix d´ajuda, t´indico l´adreça:

http://annamariaperez.blogspot.com/

Una abraçada, Edmundo.

Bruguers ha dit...

Gràcies. És la noia de CiU candidata a l'Alcadia. No és el meu estil però visitaré el blog amb molt de gust.

Salva ha dit...

Hola bruguers,
Tan solo un saludo despues de bastante tiempo que os he tenido aparcados.

Carme Sànchez Martín ha dit...

Ja m'explicaràs què tal... Jo no puc venir...

Montse ha dit...

De ben segur que als qui més falta els fa, no hi assitiràn, sempre passa el mateix, i sempre sóm els mateixoa a fer les coses.

civisliberum ha dit...

Sempre es bo comprometerse amb noves iniciatives i mes si es tracta del civisme. Bona idea, es te que ser militant.

Montse ha dit...

Bruguers jo fa dies que no em conecto,per problemes de la vista pel maleït tractament, però i tú?, espero que estiguis bé.