diumenge, 30 de març de 2008

PLANTADA D'ARBRES

Avui a les 11 del matí he anat amb la família (marit, filla, cunyat i els seus fills bessons de 5 anys) a la plantada d'arbres que organitzava TV3 i Catalunya Ràdio per celebrar el seu 25è aniversari.

.
Hem anat al Delta del Llobregat (Viladecans) i per pura coherència no hem anat en cotxe sinò en tren de Castelldefels a Viladecans i deprés en un bus especial que et portava a prop.


Un vol arribat, t'acreditaves, et donaven una xapa, documentació i una ampolla d'aigua per beure i anaves en grup fins el troç de terreny que tenien destinat. Allà agafaves l'arbre (om) una aixada i... a cavar!! Després a fer cua per aconseguir aigua per regar-lo.

Ens hem trobat amb amics de tota la vida i un munt de gent coneguda. És curiós com sense dir-nos-ho ens trobem "els mateixos" a tot arreu i dient "ja m'ho pensava que hi series"

La veritat es que feia una falta tremenda reforestar una miqueta aquell indret ja que estava prou malmès d'un incendi de fa anys.


.
De tornada hem pujat a un mirador d'ocells però la veritat és que no n'hem vist ni un. Estarien espantats de tanta gent.


Al passar tot el matí a l'aire lliure i fent una activitat et dóna la sensació d'haver viscut una mica més, tot i havent-nos pres una hora, i de record m'emporto una butllofa a la mà.

4 comentaris:

Brie ha dit...

Anda, siempre he querido hacer algo así, qué chulo... y estar un poco más en contacto con la naturaleza :D

peretor ha dit...

Es curiós, nosaltres (jo, la dona i la filla), també hem anat a plantar arbres, però a Olérdola. prop de Vilafranca. allá hem anat amb cotxe (no hi ha tren a Olérdola), però bueno la qüestió és que hi hem anat.
Podeu veure l'article del meu blog que es titula directament. PIXAPINS.

Miquel Casellas ha dit...

Molt bé. Una gran iniciativa que ha tingut molt èxit. A esperar la propera cita.

Montse ha dit...

Tens raó a aquestes coses sempre ens trobem els mateixo, però bé, així fem amistats.
Ei, digue-li al teu marit que el dia 19 el vull conèixer a Malgrat City, ja penjaré al blog, el lloc i la hora, però veniu, ja sé que és lluny, però ens coneixerem tots els blogers, després de tant de temps.