diumenge, 30 de març del 2008

PLANTADA D'ARBRES

Avui a les 11 del matí he anat amb la família (marit, filla, cunyat i els seus fills bessons de 5 anys) a la plantada d'arbres que organitzava TV3 i Catalunya Ràdio per celebrar el seu 25è aniversari.

.
Hem anat al Delta del Llobregat (Viladecans) i per pura coherència no hem anat en cotxe sinò en tren de Castelldefels a Viladecans i deprés en un bus especial que et portava a prop.


Un vol arribat, t'acreditaves, et donaven una xapa, documentació i una ampolla d'aigua per beure i anaves en grup fins el troç de terreny que tenien destinat. Allà agafaves l'arbre (om) una aixada i... a cavar!! Després a fer cua per aconseguir aigua per regar-lo.

Ens hem trobat amb amics de tota la vida i un munt de gent coneguda. És curiós com sense dir-nos-ho ens trobem "els mateixos" a tot arreu i dient "ja m'ho pensava que hi series"

La veritat es que feia una falta tremenda reforestar una miqueta aquell indret ja que estava prou malmès d'un incendi de fa anys.


.
De tornada hem pujat a un mirador d'ocells però la veritat és que no n'hem vist ni un. Estarien espantats de tanta gent.


Al passar tot el matí a l'aire lliure i fent una activitat et dóna la sensació d'haver viscut una mica més, tot i havent-nos pres una hora, i de record m'emporto una butllofa a la mà.

4 comentaris:

Brie ha dit...

Anda, siempre he querido hacer algo así, qué chulo... y estar un poco más en contacto con la naturaleza :D

Pere Tor ha dit...

Es curiós, nosaltres (jo, la dona i la filla), també hem anat a plantar arbres, però a Olérdola. prop de Vilafranca. allá hem anat amb cotxe (no hi ha tren a Olérdola), però bueno la qüestió és que hi hem anat.
Podeu veure l'article del meu blog que es titula directament. PIXAPINS.

Què t'anava a dir ha dit...

Molt bé. Una gran iniciativa que ha tingut molt èxit. A esperar la propera cita.

Montse ha dit...

Tens raó a aquestes coses sempre ens trobem els mateixo, però bé, així fem amistats.
Ei, digue-li al teu marit que el dia 19 el vull conèixer a Malgrat City, ja penjaré al blog, el lloc i la hora, però veniu, ja sé que és lluny, però ens coneixerem tots els blogers, després de tant de temps.