divendres, 23 de maig del 2008

CHIKILICUATRE

- ¡Señora! ¿Puede decirme dónde hay una papelería para comprar cinta adhesiva?
M'ho ha preguntat aquest matí un noi que enganxava papers per les façanes.
- ¿Tienes que pagarlo tú?
- Sí claro, a mí sólo me dan la publicidad... ¿Tiene hijos?
- Sí, una hija
- Pués tenga, un cartelito para ella
El "cartelito" era aquest:



M'ha semblat impressionant. Com per continuar criticant Ajuntaments de poblacions "discretes" (per ser suau) que convoquen als seus ciutadans per donar suport a participants d'Operación Triunfo, cridant com si el dimoni els hagués entrat al cos i pagant missatges perquè guanyi (encara no sé si el cantant o la comanyia de telefonia) A Castelldefels no s'enviaran sms ja que no es pot votar al teu país. País???


Fa un momentet m'he connectat al web de l'Ajuntament per veure si realment era una cosa oficial i sí, ho és.

N'he copiat un troç:

"El municipi donarà suport al veí de Castelldefels el proper 24 de maig durant el Festival d'Eurovisió (n) amb un acte que comptarà amb pantalla gegant i connexions en directe amb el geni del Chiki Chiki.

Castelldefels es bolcarà amb Rodolfo Chikilicuatre, personatge interpretat pel veí David Fernández (per cert el veig molts cops passejant el gos i la gent no el coneix). A partir de les 19 hores a la plaça de l'Església, tindrà lloc un acte de suport popular al candidat espanyol a Eurovisió (n).

L'acte, abrigallat (quina paraula més culta!) per diverses activitats d'entreteniment, comptarà amb una pantalla gegant per veure la gal·la. Està previst que Televisión Española connecti en directe amb la plaça de l'Església (quina sort! Serem reconeguts!) en un programa especial previ a la gal·la d'Eurovisió per reflectir l'ambient de suport a Chikilicuatre per part de la seva ciutat. A més, es connectarà amb Belgrad i els veïns i veïnes de Castelldefels tindran l'oportunitat d'animar i parlar personalment amb Rodolfo. També està prevista una nova connexió quan finalitzi el festival.

A més, tot aquell que vingi (deuen voler dir "vingui") disfressat de Chikilicuatre (això si que donarà categoria a l'acte) serà obsequiat amb una Luciana, l'emblemàtica guitarreta que usa el mestre del Chiki Chiki."

Continúa, però passo de comentar més.

Aquest pobre noi (o no) representa a España. Per tant, per quedar a l'altura de las circunstancias hauriem de sortir per la tele (la uno) plens de banderes espanyoles amb el toro d'Osborne per què, és aquesta la bandera d'España per concursos, curses, etc... no?

Ja veig els titulars:

ESPAÑA ENTERA, Y CASTELLDEFELS EN PARTICULAR, SE VUELCA CON CHIKILICUATRE.

David Fernández, et desitjo molts èxits en la teva carrera com actor. Espero que no et superi tot aquest muntatge i com a mínim que guanyis molts calés, que no es quedin tots en els intermediaris com passa amb les verdures i la fruita.

3 comentaris:

´´ ha dit...

Si el tio tiene que ir con cuidado , pero bueno va maquillado a Marc Parrot aun le recuerdan lo del chaval de la peca , que economicamete le fue bien pero que creo muchos prejuicios a nivel musical , y el Chaval de la peca era ida del TERRAT , es la misma idea más o menos , yo la entiendo como negocio privado , lo que ya me cuesta más es que a nivel publico tenga tantos apoyos , es un poco ridiculo .

Pere Tor ha dit...

No hi ha cap dubte de que amb lo del chiqui chiqui ja tenim la cançó de l'estiu, estic segur de que a les berbenes i a les festes majors sentirem la cançoneta del chikilicuatre, dia si i altra també. Ara bé, si voliem conquerir Europa al menys per aquesta vegada, "va a ser que no".

Francesc ha dit...

La veritat és que fa pena veure aquests ídols de peus de fang, encimbellats per interessos polítics i de tota mena. Si no fóra tan penós, faria riue.