dilluns, 1 de setembre del 2008

TORNADA

Sembla que hagi fet dies i dies de vacances i en canvi només he fet festa la setmana del 18 al 24 d'agost.

Vàrem aprofitar per anar a Bocairent (València) Una decisió ràpida.
El mateix dia que sortien de la casa la meva sogra, cunyats i nebots per tornar a Castelldefels, entravem nosaltres. El temps just per saludar-nos i desitjar els uns bon viatge i els altres bona estança.

Ens vam retrobar amb amics i família i a l'Anna (faig publicitat del seu bloc) li va agradar poder veure, després d'anys, el barri medieval, les danses a la plaça i les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent.

Ei!! al meu marit i a mí també ens va fer gràcia tornar-hi.

La setmana passada no vaig poder agafar ni un dia l'ordinador. Estava ocupat per el meu marit o la meva filla endreçant fotografies i passant-les a DVD's, amb música de fons, títols etc. Tota una feinada si no ho tens per la mà.
Benviguts tots.
Benvingudes totes.



3 comentaris:

Montse ha dit...

Ei aquest any jo també he fet 1 setmana de vacances, però sense contracte, perquè ara faig substitucions fins el 17 de desmbre que serà quan em quedi sempre al mateix lloc, o sigui que t'entenc perfectament,
Una abraçada.

Francesc ha dit...

Quan ets de vacances sembla que el temps s'estire com una llonganissa inacabable. Però és només perquè ens podem dedicar més temps a nosaltres mateixos. Quina llàstima no haver sabut que venies a Bocairent, al costat de Beneixama, potser hauríem pogut coincidir-hi. Salutacions i bona tornada.

Bruguers ha dit...

Francesc,
Vaig pensar en vosaltres en vàries ocasions i inclús en vaig parlar amb amics.
Hagués estat bé conéixer-nos personalment.