divendres, 28 de novembre del 2008

Un "dard" de bon rotllo

Avui he rebut un regal de part dels meus amics virtuals de Beneixama. Ells, com molts altres, m'aporten coneixements i -per què no dir'ho- distracció. M'agrada llegir-los, la seva opinió m'importa i fan que coneixi més a fons una part de València molt propera a mí.

Aquest premi, ara, l'he de donar a qui cregui que transmet els valors que marquen les bases (escrites en portuguès) que us deixo al final del post.


El "Dard" el lliuro a persones que fan que en algun moment del dia, em connecti per saber què expliquen.

Anna: Perquè sé que voldria escriure més però els estudis no li permeten. La poso la primera (no et queixaràs eh???) per favoritisme. Carme: La primera persona que va deixar-me un comentari. Podria dir moltes coses bones, però seria fer-li la "pilota" És increible com troba temps per tot. Edmòn: Cada dia troba un moment per escriure els seus pensaments. És canviant i entranyable. Montse: Va començar explicant-nos el seus progressos en la recuperació de la salut i ara ens parla de tot. Blumun: Manté vius uns quants blocs i sempre està fent obres. Vaig rebre el primer premi de les seves mans quan no sabia que existien aquestes coses. Francis: Aquest premi li dono només pel fet que "ha tornat" Va tancar el bloc i em vaig quedar sense "llibre" per llegir. Peretor: Cada cop que em connecto miro què ha dit. Vaig començar-lo a seguir arrel de la descripció que feia de les "caminates" Civisliberum: Escriu una mica de tot i m'il·lustra sobre art. Lucía: Reivindicativa i sensible. Penja cançons i poemes del meu gust. Víctor: Fill d'uns amics meus que té moltes, moltes coses a dir. El llegeixo sovint i m'agrada. Brie: Cada cop que escriu m'arrenca un somriure.

No ni sou tots però havia de triar.


«Trata-se de um prémio que está a correr mundo, reconhecendo aqueles blogues que consideramos transmissores dos grandes valores humanos, com a qualidade conferida por uma consequente militância em torno das grandes causas, como seja o património e a liberdade, as pessoas e a qualidade de vida, o ambiente e as tradições, a memória e a dignidade, a cultura e o lazer.
«Estes selos, foram criados com a intenção de promover o salutar convívio entre os bloggers e como forma de demonstrar carinho e, reconhecimento por um trabalho, que agregue valor à Web.» (citando o Café Portugal)»
Para explicar o critério utilizado, cito e subscrevo este texto do Rui Dias José: «Fica claro (expressamente afirmado e dito!) que as minhas escolhas para os "Premios Dardos" têm na base relações de amizade, proximidade ou identificação. Sou humano como os demais e, na teia de relações na net, gosto, quero, apaixono-me... Tudo é portanto subjectivo. E ainda bem!»

6 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Enhorabona. També has estat una afortunada. Ara a continuar la cadena.

Anna ha dit...

Gràcies!!
El meu primer premi :D

muà

Montse ha dit...

Gràcies guapa, ara parlo de tot una mica, i us segueixo llegint.

Bruguers ha dit...

Hola Montse,
Sé que t'han donat el premi per un altre cantó. És bona senyal, ja que vol dir que tens molts seguidors als qui els interessa el que dius.

Pere Tor ha dit...

Gràcies Bruguers, jo també llegeixo gairebé cada dia els teus comentaris. I certament sovint hi trobo coses molt, molt interessants.
M'agrada que hagis pensat en mi per aquest premi i m'afalaga, però això es com lo de les estrelles Michelin, que potser obliga a mantenir un nivell.
Jo soc el primer sorprès amb el nivell que li he donat a alguns articles escrits, però sincerament no se si vull sentir-me obligat a tenir un nivell. M'agrada més anar per lliure. A vegades surten coses guapes, a vegades re sultones i d'altres vegades, no surt res de res. Així és la vida.
Gràcies pel premi.

Brie ha dit...

Acabo de descubrir este premio... tarde, pero ¡¡muchas gracias, guapa! un besote