dijous, 8 de gener del 2009

Creences personals

Barcelona engegarà dilluns que ve, una campanya atea als autobusos.
Circularan amb una inscripció publicitària animant els ciutadans a gaudir de la vida sense preocupar-se per l'existència de Déu. Veig que en castellà perquè sigui "universal"
Diverses entitats atees catalanes, imitant una campanya realitzada recentment a Londres per Richard Dawkins, han contractat a través de l'agència que s'encarrega de gestionar la publicitat de TMB, que dos autobusos circulin amb anuncis amb el lema que veieu.
És una campanya que segurament no deixarà indiferent ningú. No pel fet que sigui molt visible ja que dos autobusos i durant poquets dies no poden fer gaire "feina" Sinó que els mitjants de comunicació provocaran més rebonbori que la publicitat en sí, i, àu, a criticar a tort i a dret. Que si Déu existeix, que si Déu no existeix.
El que més gràcia em fa és el "probablemente"
Per un creient Déu existeix i per un ateu Déu no existeix. Què vol dir aquest dubte?

9 comentaris:

´´ ha dit...

Hombre supongo que un creyente cree que existe y un no creyente cree que no existe , pero ninguno debe estar seguro . Pero podrian poner el % de posibilidades . Garmir esta escandalizado con el tema . Cuando se sustituyo el politeismo por el monoteismo la cosa perdio mucho .

Yo creo que hay que respetar todas las posturas y tambien creo que el ateismo se parece cada vez mas a una religion .

Brie ha dit...

será para suavizar la cosa y que no acaben quemando el autobús XD

Què t'anava a dir ha dit...

Uf per plantejar una pregunta el que ha parlat la gent. Imagina que diuen que deu no existeix directament. No hi vull ni pensar.

garmir ha dit...

Hola:
Yo prefiero pensar que Dios Existe.
Edmundo.

Francesc ha dit...

Propose que canvien el lema per aquest: "Probablement Espanya no existeix. Sigues valencià (o català, mallorquí...) i gaudeix de la vida". A veure què passaria. :D

Bruguers ha dit...

Hola a tots i "tota"
La polèmica va esclatar, com estava previst dilluns passat.
Va bé per introduïr temes de conversa. Ja en tenim dos: Crisi i l'existència de Déu.
Ara resulta que alguns creients es veuen en l'obligació de contraatacar amb una campanya a favor de Déu.
Salutacions.

´´ ha dit...

Hay una teoria que dice que en realidad somos un experimento de los extraterrestres y que les salio mal y nos dejado tirados . No esta mal visto .

Pere Tor ha dit...

Lo important es gaudir de la vida. I per aixó tant dona que creguis en deu com que no hi creguis. Fes el que et sembli millor. I no li donis més voltes. Que estar en aquest mon, hi estem per quatre dies. Aixó si, sigues bona persona i disfruta de la vida sense emprenyar gaire als demés.

Montse ha dit...

Jo prefereixo deixar aquesta discussió, i deixar que la gent digui i visqui segons les seves creences, bastants problemes tenim, per començar un debat que dura ja fa molts anys.