dilluns, 19 de gener del 2009

Escoltant els altres :(

Dues conegudes o amigues en el tren:
"... Es que teneis delito los catalanes. Con la que está cayendo en toda España con la crisis económica y seguis pidiendo más y más dinero al gobierno. Ya está bien, como broma al principio hacía gracia pero ya la estáis llevando demasiado lejos... bla, bla bla..."
l'altre li contesta:
"... ¿Es posible que creas que el dinero que se pide en el nuevo Estatuto los catalanes, entre los que me incluyo, lo queremos para gastarlo en fiestas? bla, bla, bla..."

4 comentaris:

Pere Tor ha dit...

Ditxosos diners !.

Queda clar que Espanya ens te agafats pels “dallonses”, amb el tema dels diners.

Catalunya al ser una terra relativament pròspera, sempre li ha tocat pagar les “rondes” de vinillos que fan a l’estat espanyol. I això es així i mal que ens pesi, ho continuarà sent.

Es natural que tinguem imatge de garrepes, com que sempre paguem nosaltres, en el moment que tanquem la bossa, el clamor que es munta a la resta de l’estat es brutal, per això som garrepes, perquè hi ha qui li convé que tinguem aquesta imatge, aquesta imatge ens “obliga” a esquitxar diners.

Van veure el llibre del Rodríguez Ibarra?. “Rompiendo cristales”, trencant vidres , es com ens treuen els quartos. Doncs mira literalment a la botiga de la meva mare, ja fa anys i per dues vegades li van trencar els vidres i prefereixo no comentar-ne els resultats posteriors.

El que més em sorprèn, es que gent que et trobes al tren, diguin que els catalans demanem massa. “Houston, tenemos un problema.” Si el tren ve de Castelldefels, se suposa que es gent que viu a Castelldefels i que treballa “presumptament” a Barcelona. Llavors jo pregunto, són catalans o son toledans ?. O es que els diners que administra Catalunya, no són també per Castelldefels?. A veure si ara resultarà que els teus companys de tren rebent els serveis directament de Madrid?.

Buf.

Bruguers ha dit...

Peretor,
El tren sortia de Sants i anava cap a Sant Vicenç de Calders. Les dues persones que parlaven pel que he pogut entendre anaven a Sitges. La que criticava era "convidada" de l'altra... i es permetia parlar amb aquests termes!!!
Eren usuaris de Renfe igual que jo. No les conec de res.

Pere Tor ha dit...

Ah! perdona la meva vehemencia. Devegades tinc que posar el fre.
Però es que tinc companys a la feina que critiquen Catalunya i els catalans com si ells no ho fossin, aixó m'encen. Que vols que et digui.

Què t'anava a dir ha dit...

Ja veig que els polítics van per un cantó i el poble per un altre. ALgun dia es trobaran encara que sigui en una rotonda.