dilluns, 9 de juliol del 2007

"28 Semanas Después", pasará a engrosar la "escasa" lista de secuelas que mejoran sus primeras partes. Es sangrienta, salvaje, brutal... No da un minuto de descanso al espectador. Pese a las concesiones cinematográficas propias de un título como éste, mantiene cierto grado de realismo que es de apreciar. No hay buenos ni malos, todos tienen sus motivaciones y todas ellas son creíbles. Los "recién llegados" tratan de sobrevivir como pueden, los marines tratan de evitar la propagación usando la fuerza, la médico busca una vacuna, los "infectados" hacen lo único que saben hacer: matar...

Això ho he llegit avui.

Ahir vaig anar al cinema a veure aquesta pel·lícula. Havia sentit la crítica a RAC1 i a Catalunya Ràdio i les dues emissores la van deixar francament bé.
Tenia idea de que era una pel·lícula que tractava d'un virus que acabava amb la humanitat, que (com sempre) sortirien els salvadors del món i que tot se suposava que es resoldria.
Doncs bé, es van "descuidar" de dir que els protagonistes eren zombies, que els actors no valien res i que la novetat va ésser la primera, es a dir "28 días después"
Bé hores d'ara ja podeu haver adivinat que no em va agradar gens.
Si algú l'ha vist i té una altre opinió ja m'ho direu.

5 comentaris:

Carme Sànchez Martín ha dit...

Gràcies per la recomanació! Generalment aquest tipus de pelis no em fan gaire el pes, però si només hi ha sang i fetge...passo.

Salva ha dit...

Hola Bruguers,
Veig que ja tens ok el tema dels comentaris.
Sobre el tema dels teu post, m' has confirmat el que jo ja pensaba i per tant m' estalviare uns calerets.
Emsap greu el tema de la teva feina. Com a consell et diria que et preparis les opos per subalters de la Generalitat o per institucions penitenciaries ja que he sentit dir que són molt facils.

Animat i que ho passis molt be a Menorca i que no et trobis gaire Xapapote.

garmir ha dit...

Hola:
Les pel.licules de por no m´agraden , mai les veig . Prefereixo series de Tv.

Bruguers ha dit...

Gràcies a tots tres pels comentaris. Ja creia que estava "sola" a la xarxa.

Bruguers ha dit...

Carme Sànchez, des de les Municipals que no puc deixar-te cap missatge al bloc, ha d'ésser així o bé tinc alguna cosa malament?
Ja m'ho diràs.
Gràcies.