dimecres, 4 de juliol del 2007

Política a RENFE ?

Fa uns dies vaig comentar la notícia de que el President demanaria al Presidente el traspàs de rodalies. Hi estava totalment en contra.
Ara resulta que ja ho ha fet i Zapatero fa el favor d'amiguet suposo que amb agraiment de per vida ja que en política res és gratuït. El traspàs es farà efectiu el gener de 2008 i espero que amb més retards que l'AVE.
Crec que es "un dard enverinat" Trapassaran una infraestructura obsoleta, unes vies que ja les van conéixer els meus rebesavis de joves, els convois no s'actualitzaran en la vida per que no hi hauran diners. Des de Madrid ni un cèntim per que ja no es controlarà des de la "central"
SENYORS POLÍTICS DE L'OPOSICIÓ , SISPLAU, CRIDEU PERQUÈ NO ENS DONIN UNA "mè" DISFRESSADA DE TRANSFERÈNCIA BONÍSSIMA. QUE TRASPASSIN RODALIES ARREGLADA I SANEJADA.
Per molt tripartit que hagi, no puc creure'm que Iniciativa i ERC estiguin d'acord. Però governen...
L'endemà mateix del traspàs ja esterem els catalans manifestant-nos al Ps de Gràcia, Pl Catalunya, Pl Sant Jaume o qualsevol altre lloc en contra dels polítics de la Generalitat perquè els trens aniran malament.
Porto agafant trens des del 1975 a diari. Primer per anar a estudiar i després per anar a treballar. La millor època la de Mercè Sala de Presidenta.

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
Bruguers, anima´t tot anirà bé.(el teu tema , enten-me).

De RENFE que es pot dir, doncs que tens raó, si ho traspassen que ho facin bé, sinó que no ho facin.
Jo al 2003 anava de Sants a Gavà en 15 minuts, ho sigui que anar bé pot, peró desde el Novembre del 2005 (inici de les obres del AVE)un desastre cada dia pitjor.
Una abraçada.